O nama

ISTORIJAT

 

Privredno društvo ‘’IVA-BREST’’ D.O.O. osnovano je 2002. godine sa sedištem u Ivanjici. Tada je to bila zanatska radnja za proizvodnju građevinske stolarije ‘’BREST’’ , a današnje ime dobija 2007. godine.

Proizvodni program kompanije IVA-BREST su:

  • Prozori (drvo i drvo-aluminijum)
  • Ulazna vrata (drvo i drvo-aluminijum)
  • Unutrašnja vrata
  • Lamelirani elementi za stolariju
  • Ostali proizvodi od drveta (lamperija, brodski pod  i sl.)

KVALITET

 

Iva-Brest d.o.o. orijentisana je na kupca, i obzirom da zavisi od svojih kupcaca preduzeće prepoznaje njihove potrebe te neprestano radi na poboljšanju proizvoda i usluga. Kvalitetnim radom, uvođenjem standarda i dobrim idejama želimo zadovoljiti kupce i krajnje korisnike, te kupce podstaći na kontinuiranu kupovinu. Naši su kupci u središtu svih procesa koji se odvijaju u preduzeću i svi procesi neprestano se prilagođavaju upravo njima. Obavljajući svoju delatnost, prema postavljenim normativima iz propisa koji regulišu delatnost preduzeća, u punoj meri poštujemo i postavljene standarde koji se odnose na zaštitu životne sredine.

Menadžment preduzeća zauzima se svim raspoloživim snagama za sprovođenje ove politike kvaliteta i održavanje i poboljšavanje Sistema menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001/2008

VIZIJA

 

Biti lider na tržištu u proizvodnji prozora i vrata za svakog kupca, sa stalnom orijentacijom na nove proizvode i nova tržišta. Želimo da naši proizvodi našim kupcima budu sinonim za sigurnost i kvalitet. Odgovornim poslovanjem stvorićemo dugoročne strateške partnere za dalji rast i razvoj preduzeća, a ulaganjem u svoje zaposlene podsticati njihovu samoinicijativu i odgovornost. Doprinos ćemo davati i društvenoj zajednici u kojoj poslujemo, štiteći okolinu kroz svaki segment našeg poslovanja.

MISIJA

 

Naša je misija da proizvodemo finalne proizode od drveta vrhunskog kvaliteta,  koristeći prvoklasne repromaterijale, kao i pomoćne materijale i okove poznatih domaćih i svetskih proizvođača. Zadovoljenje potreba, želja i komfora kupaca. Od vrhunskog materijala stvaramo ugodan i topao ambijent u životnim prostorima naših kupaca ulepšavajući njihov život.