Usluge

U dogovoru sa kupcima vršimo usluge: izlazak na lice mesta i uzimanje  mera kao i pružanje stručnih konsultacija, sugestija i predloga, prevoz i ugradnju  stolarije (prozora i vrata). Takođe vršimo i servis i otklanjanje eventualnih nedostataka u garantnom roku.

IZRADA

Proizvodni program kompanije IVA-BREST su:

  • Prozori (drvo i drvo-aluminijum)
  • Ulazna vrata (drvo i drvo-aluminijum)
  • Unutrašnja vrata
  • Lamelirani elementi za stolariju
  • Ostali proizvodi od drveta (lamperija, brodski pod  i sl.)

PROJEKTOVANJE

Kako bi olakšali rad prilikom projektovanja stolarije, neophodno je primeniti određeno tehničko znanje iz čitavog sistema stolarije: profil, okov, staklo, roletna. Tu su mogućnosti, ali i ograničenja pokretačkog mehanizma ili okova, pa je neophodno obratiti pažnju na definisane falcne mere kada se okov primenjuje. Tokom konsultacija možemo Vam preporučiti primenu stakla i određenu težinu stakla i dosta drugih parametra koji su bitni za izradu stolarije  i time pokušati da Vam pomognemo u pravilnom osmišljavanju Vaše stolarije. Uvek nas možete kontaktirati i postaviti tehničko pitanje na email ili kontaktom na telefon.

MONTAŽA

Kako bi postigli hermetičnost, zvučnu i toplotnu izolaciju, i kako bi vaša drvena stolarija bila funkcionalna i dugotrajna, montaži pristupamo sa izuzetnom pažnjom. Ukoliko na objektu već postoji stolarija, staru stolariju potrebno je pažljivo ukloniti što izvodimo sa specijalnim alatima kako bi bilo što manje naknadnih popravki.