Sobna Vrata

Sobna vrata predstavljaju veoma bitan element enterijera, jer pored njihove osnovne funkcije (toplotne i zvučne izolacije) koja se podrazumeva, u današnje vreme velika pažnja posvećuje se i njihovom dizajnu. Upravo zbog toga Stolarija Iva-Brest se bavi proizvodnjom i prodajom sobnih vrata po Vašoj želji i meri. I kada to kažemo mislimo ozbiljno, jer uz pomoć savremene tehnologije našeg mašinskog parka i veštih ruku naših majstora, svaki Vaš crtež može postati stvarnost za samo nekoliko dana! Vaš dizajn može biti usmeren na mnoštvo detalja, od najsitnijih poput kanelura, linija i duboreza, preko debljine štoka i širine krila ili dubine falca, pa do sve popularnijih štelujućih pervajz lajsni, za koje volimo da kažemo da čak i najkrivlji zid ispravljaju. Pored kvaliteta i dizajna koji se trudimo da pruže naša sobna vrata, trudimo se da naša usluga bude dostupna i za svaki džep. Upravo zbog toga naš asortiman nije opredeljen jednom materijalu izrade.

 • Štok sa pervazima i krilo od masiva (s/j, hrast)
 • Štok i krilo ramovska konstrukcija sa ispunom od papirnog saće ili ekstrudirana iverica obložena medijapanom, pervaz lajsne medijapan
 • Štok i krilo ramovska konstrukcija sa ispunom od papirnog saća ili ekstrudirana  iverica obložena furniranim medijapanom gde se furnir može lepiti vertikalno, horizontalno ili kombinacijom vertikalnog i horizontalnog furnira.

 

 1. U svim slučajevima štokovi i pervazi mogu biti ravni ili zaobljeni.
 2. Na svim vratima moguća je izrada raznih aplikacija, kanelura  kao i uklapanje raznih staklenih površina.
 3. Površinska obrada je u boji i sjaju po izboru kupca sa vodenim ili poliuretanskim lakovima providnim ili transparentnim osim kod vrata sa medijapanom gde se rade samo sa  pokrivnim materijalima.
 4. Standardni  okov podrazumeva tri šarke, brava i kvaka po izboru kupca.

Drvena vrata možda većini predstavljaju jednostavan pojam, ali ne i nama! Drvo, kao najplemenitiji materijal za izradu stolarije predstavlja samo osnovu, na Vama je da izaberete u kom procentu će ono biti zastupljeno u finalnom proizvodu, što omogućavaju njegove modifikacije i njemu slični materijali: medijapan, furnir (hrast, jasen, bukva, venge, mahagonij, trešnja…), razni tipovi farbe, impregnanati, poliuretanski i drugi namazi koji ovom materijalu potpomažu da održi i iskaže svoju plemenitost. Ukoliko želite klizna vrata, staklena vrata, kupatilska vrata, ulazna drvena vrata ili bilo koji sličan model kontaktirajte nas da predmet montiran u vašoj kući ili stanu oplemenimo i napravimo ukras vašeg doma.

3 Comments
 • Stefan Matković
  Vreme i datum: 14:36h, 02 March Reply

  10+

 • ivica
  Vreme i datum: 18:52h, 15 April Reply

  sv 4

 • Gajic Borislav
  Vreme i datum: 20:25h, 25 December Reply

  10+

Unesite ocenu zadovoljstva